viber telegram whatsapp
phone
0
0
viber telegram whatsapp
Дизайнер Андре Тан використав решетилівську вишивку білим по білому у своїй лімітованій колекції
19 Серпня 2021

Андре Тан підтримує українські традиції, дизайнер впровадив вишивку майстринь міста Решетилівка, Полтавської області, у вироби бренду ANDRE TAN. Лімітований випуск, сукня та блуза, з вишивкою білим по білому вже у продажу.

Решетилівська вишивка, як відомо, виконується білим нитками по білій тканині і асоціюється з ніжністю і жіночою красою. Решетилівська вишивка об'єднує в собі від 5 до 7 технік одночасно. У ній застосовуються ажурні мережива, лішва, вирізка, виколювання та по-справжньому ювелірні техніки «солов'їні вічка» і «зерновий вивід», що робить річ справжнім витвором високого мистецтва.

Сукня з решетилівської технікою вишивки - це національні мотиви в поєднанні з модними трендами. Вона стане знаковою річчю у вашому гардеробі. Це без перебільшення найкращий подарунок для себе і близьких в ювілейний рік Незалежності України.

Вироби з решетилівською вишивкою білим по білому стануть вашою сімейною реліквією. Їх можна передавати від покоління до покоління, від бабусі, мами до доньки та онучки. Сукня і блуза зшиті з органічного льону, а вишивка і зав'язки з китицями на виробах з шовкової нитки. Такий виріб можна носити не лише з патріотичного приводу, він буде доречним на прогулянці, зустрічі з друзями або на урочистому вечері в ресторані.

Лімітований випуск виробів з решетилівською вишивкою у продажу з 18 серпня у всіх бутиках Andre Tan в Україні та на сайті andretan.ua

Перейти до товарів колекції

post22

Перейти до акції